Aspargesgården

Arrangementer

av

Hageglede

Dato: Onsdag 24. April 2024 Kl 19:00

Vi gleder oss til en uforglemmelig opplevelse med Ingunn Anvik i @ingunnshage en lidenskapelig hageekspert, som inspirerer til å skape varierte hagerom og soner.

Dette hageforedraget er en fantastisk mulighet til å utforske gleden ved hagen, og gjennom deling av kunnskap om planlegging, plantevalg og materialer, vil vi oppdage hvordan vi kan skape ikke bare vakre, men også funksjonelle hager.

Utforske hagerom og soner: Ingunn vil guide oss gjennom kunsten å planlegge og skape ulike soner i hagen. Ved å forstå hvordan man kan integrere forskjellige elementer, skaper vi utemiljøer som appellerer til våre sanser og gir en følelse av harmoni.

Funksjonell eleganse: Hvordan kan vi forene skjønnhet med funksjonalitet? Ingunn deler innsikt i å balansere estetikk med praktiske aspekter, slik at hagen ikke bare er et visuelt mesterverk, men også en nyttig del av hverdagen.

Personlige hagerom for langvarig glede: Gjennom inspirerende historier og eksempler oppmuntrer Ingunn oss til å skape hagerom som reflekterer vår personlighet. Disse personlige hagestedene blir en kilde til glede og tilflukt gjennom sesongene.

Patrick Castelano, vår fantastiske kokk, lager nydelig aspargessuppe med godt brød til inkludert i billetten, pris: 370,-

Meld deg på til en herlig inspirasjonskveld og send sms til Kristine (90919812)

av

Vårkonsert med Bettan!

Dato: 29. Mai 2024 kl 18.30 på Aspargesgården

Velkommen til en herlig vårkonsert med den folkekjære artisten Elisabeth “Bettan” Andreassen på idylliske Aspargesgården med tittelen "Vi danser mot vår".

Vi inviterer til en kveld fylt med musikalske perler, der Bettans varme stemme vil lede oss gjennom et spekter av sanger fra Evert Taube, Ted Gärdestad, Benny Andersson og Rolf Løvland. Med er også 2 flotte musikere. På piano: Petter Anthon Næss og strengeinstrumenter: Tarjei Nysted.

Det blir servert en nydelig meny av vår gourmet-kokk Patrick Castelano.

  • Langtidsstekt entrecôte av storfe Angus entrcõte, servert med dagens grønnsakspure, grønnpeppersaus med hint av cognac, syltet rødløk med bringebæreddik, urteolje, hvitløksreduksjon og perlepoteter.
  • Ekte fransk creme brülée med Madagaskar-vanilje, friske bær, coulis og assorterte makroner.

Patrick tilbereder mat med lidenskap og finesse - lekkert for øye og fantastisk for ganen. Han er født og oppvokst i Frankrike og har en imponerende resymé, med blant annet 7 år på kokkeskole i Toulouse i Frankrike, samt Chef de partie i flere stjerners Michelin restauranter i Frankrike og Europa.

Aspargesgården, med sin unike blanding av historisk landlighet og sjarm, danner den perfekte rammen for denne musikalske og kulinariske feiringen.

Bli med oss på Aspargesgården for en kveld hvor vi sammen danser mot lysere tider, omfavnet av musikkens magi, god stemning og nyter en herlig kulinarisk smaksopplevelse. Ta med venner og familie til en samlende opplevelse der hjertevarme melodier og vårens fornyelse står i fokus. Vi ser frem til å dele denne kvelden med dere alle!

Klikk her for billetter inklusivt mat kr 899,- per person (ekstern lenke til fabnite)